Hesabım
    "Power Rangers" Yıldızı Jason David Frank Hayatını Kaybetti

    49 yaşındaki oyuncunun intihar ettiği açıklandı.

    Beyazperde

    "Power Rangers" serisinin Yeşil Ranger'ı Jason David Frank hayatını kaybetti. 49 yaşındaki aktör aynı zamanda karma dövüş sanatçısıydı. Vefat haberinin, MMA dövüşçüsü arkadaşı Mike Bronzoulis tarafından duyurulmasının ardından, bunun intihar kaynaklı bir ölüm olduğunu doğrulandı.

    Frank'in temsilcisi açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Böylesine harika bir insanın kaybıyla yüzleşmeye başladığımız bu korkunç dönemde lütfen ailesinin ve arkadaşlarının mahremiyetine saygı gösterin. Ailesini, arkadaşlarını ve hayranlarını çok seviyordu. O gerçekten özlenecek.”

    Jason David Frank, 1990'lı yılların ikonik dizisi "Mighty Morphin Power Rangers"da Tommy Oliver / Green Ranger rolünü üstlenmişti. İlerleyen yıllarda da serinin devam projelerinde yer alan ve video oyunlarında Tommy Oliver karakterini seslendirmeye devam eden oyuncu, son olarak 2017'de yeniden başlatılan "Power Rangers" filminde küçük bir rol üstlenmişti.

    Dövüş sporlarında da oldukça başarılı olan Frank, 39 yıllık deneyimiyle Dünya Karate Birliği Onur Listesi'nde yer alan ve farklı dövüş sporlarında da ustalaşmış son derece saygın bir dövüş sanatçısıydı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top