Hesabım
    Antoloji Dizisi "Accused" Kadrosunda Yeni İsimler

    Keith Carradine, Jason Ritter, Betsy Brandt ve Wrenn Schmidt kadroya yeni katılan isimler olarak açıklandı.

    FOX

    BBC'nin Bafta ve Emmy ödüllü suç antolojisi Accused isimli dizinin Amerikan uyarlamasında kadroya yeni isimler katıldı. Oscar ödüllü Keith Carradine (The Power of the Dog), Emmy adayı Jason Ritter (Raising Dion), Betsy Brandt (Breaking Bad) ve Wrenn Schmidt (Nope) diziye yeni katılan isimler oldu.

    24 yapımcıları Howard Gordon ve Alex Gansa ile birlikte House'un yaratıcı yapımcısı David Shore imzasını taşıyacak olan Accused'in her bölümü bir başka suç hikayesine odaklanıyor. İzleyicilerin suç ve sanık hakkında hiçbir şey bilmedikleri bir mahkeme salonunda başlayan bölümler, sanığın bakış açısı ile hikayesini anlatıyor.

    Keith Carradine, “Billy's Story” isimli bölümde Laila Robins ile başrolde. Maile Meloy tarafından yazılan ve Julie Hebert tarafından yönetilen bölüm, uyuşturucu bağımlısı oğluna yardım etmek için mücadele eden yaşlı bir rock yıldızını anlatıyor.

    Jason Ritter ve Wrenn Schmidt, “Jack's Story” isimli bölümde yer alacaklar. Hannah Schneider tarafından yazılan ve Michael Chiklis tarafından yönetilen bölüm, ihtiyacı olan bir öğrenciye yardım ederken, bir suçla itham edilen bir öğretmenin etrafında dönüyor.

    Biyolojik babasının kimliği için annesine baskı yapan bir gencin öyküsü olan “Jessie's Story”de Betsy Brandt, Bebe Wood ve Josh Hamilton ile birlikte rol alıyor. Maile Meloy'un yazdığı bölümün yönetmenliğini Michael Offer üstleniyor.

    Jimmy McGovern tarafından yaratılan, 2010 yılında BBC One'da yayınlanana orijinal dizinin uyarlaması "Accused" 23 Ocak'ta ilk bölümüyle FOX'ta yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top