Hesabım
    "The Last of Us" Heyecanı Artıyor!

    Merakla beklenen HBO dizisinden yeni bir afiş paylaşıldı.

    HBO

    HBO, sevilen PlayStation oyunu "The Last of Us"ın yaklaşan uyarlaması için yepyeni bir poster yayınladı. Orijinal oyunun kapak resminden ilham alan posterin merkezinde, sırasıyla Pedro Pascal ve Bella Ramsey tarafından canlandırılan Joel ve Ellie ikilisini yer alıyor.

    15 Ocak 2023'te izleyiciyle buluşacak dizi, son dönemin en çok merak edilen yapımlarından biri. Dizi, tüm insanlığı yok eden salgının tek çaresi olan 14 yaşındaki Ellie'yi ve kızının trajik kaybından sonra hayatta kalmayı başaran Joel karakterlerini takip ediyor. Joel'in yapması gereken Ellie'yi bilim insanlarına teslim etmektir ama yapılan işlemler sonrasında Ellie'nin sağ kalıp kalmayacağı belli değildir. Joel, insanlığı kurtarmaktansa Ellie'yi kurtarmayı tercih eder...

    HBO

    Naughty Dog tarafından geliştirilen ve PlayStation’ın en önemli markalarından biri olan "The Last of Us" oyunundan uyarlanan dizinin yazarlarından biri oyunun yaratıcısı Neil Druckmann. Dizide ayrıca Anna Torv, Gabriel Luna, Nico Parker, Nick Offerman, Melanie Lynskey, Murray Bartlett, Merle Dandridge, Storm Reid, Lamar Johnson, Graham Greene ve Elaine Miles gibi önemli isimler rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top