Hesabım
    Netflix'ten Robert De Niro Başrollü Dizi Geliyor!

    "Zero Day" adlı politik gerilim dizisi usta aktörün kariyerindeki ilk dizi projesi olacak.

    .

    Usta oyuncu Robert De Niro, kariyerinde ilk kez bir dizide başrolü üstlenmeye hazırlanıyor. Variety'nin bildirdiğine göre De Niro, "Zero Day" adlı politik gerilim dizisinde eski ABD başkanına hayat verecek.

    Şu anda geliştirme aşamasında olan "Zero Day", "Narcos"un yazarlarından ve yapımcılarından biri olan Eric Newman ve NBC News başkanı Noah Oppenheim tarafından kaleme alınacak. İkili aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecekler. Dizinin hikayesinin yazarları arasında Pulitzer ödüllü Michael Schmidt de var.

    Dizinin konusu ve Robert De Niro'nun eski bir ABD başkanını canlandıracağı dışındaki ayrıntılar şimdilik gizli tutuluyor. De Niro daha önce HBO'nun "The Wizard of Lies" adlı televizyon filminde rol almıştı ancak "Zero Day" kariyerindeki ilk düzenli televizyon rolü olacak.

    Sırasıyla “Raging Bull” ve “The Godfather Part II” ile En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü kazanan ve tüm zamanların en tanınmış film yıldızlarından biri olan De Niro, en son David O. Russell tarafından yazılıp yönetilen "Amsterdam" filmiyle izleyici karşısına çıktı. Film yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuna rağmen karışık eleştiriler aldı ve gişede battı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top