Hesabım
    "The Mandalorian" 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

    Star Wars evreninin sevilen dizisi geri dönüyor...

    Disney

    "Andor"un ilk sezonunu tamamlamasının ardından Disney+, "The Mandalorian"ın üçüncü sezonuyla birlikte "Star Wars" evrenine geri dönecek.

    Lucasfilm'in Brezilya'da düzenlenen CCXP Kongresi'ndeki panelinin açılışında dizinin hayranlarının merakla beklediği duyuru yapıldı ve "The Mandalorian" 3. sezonun 1 Mart'tan itibaren Disney+'ta yayınlanacağı açıklandı.

    Tüm Star Wars içeriklerini izlemek için Disney+'a şimdi abone olun...

    Panele dizinin başrolünü üstlenen Pedro Pascal ve yaratıcı - yönetmen Jon Favreau da katıldı. Favreau, yeni sezonun daha fazla uzay savaşı ve daha fazla Mandalorian ile önceki sezonlara göre daha geniş kapsamlı olduğunu söyledi.

    "The Mandalorian", Star Wars serisinin VI. ve VII. filmleri arasındaki 30 yılda yaşananları konu ediyor. Yalnız bir silahşör ve ödül avcısı olan Mandalorian, dünyanın dört bir yanında çalışır. Bir gün ona Greef Karga tarafından yeni bir iş verilir. Ondan istenen şey, bir paketi alıp onlara getirmesidir. Mandalorian, bu sırada getirmesini istedikleri paketin aslında küçük bir çocuğa benzeyen bir varlık olduğunu fark eder. Teslimatı gerçekleştirdiği zaman çocuğun öldürüleceğini anlayan Mandalorian, çocuğu teslim etmez ve kendisini bir kovalamacanın içinde bulur.

    Pedro Pascal'ın Din Djarin rolüyle geri dönecek olduğu dizinin yeni sezonunda Rosario Dawson, Emily Swallow, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Paul Sun-Huyng Lee, Amy Sedaris ve Omid Abtahi gibi isimler yer alacak. Ayrıca Christopher Lloyd da gizemli bir rol ile "The Mandalorian" evrenine katılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top