Hesabım
    Loki 2. Sezona, Game of Thrones'dan Transfer

    Game of Thrones oyuncularından Kate Dickie, Loki'nin ikinci sezonuna katıldı.

    Marvel

    Temmuz ayında 6. bölümüyle final yapan ve hemen ardından 2. sezon müjdesini veren Loki'den kadro haberleri gelmeye devam ediyor. Tom Hiddleston'ın başrolünde yer aldığı Marvel Sinematik Evreni dizisi Loki'nin yeni sezon kadrosuna, Game of Thrones'tan Kate Dickie dahil oldu.

    Loki, Disney Plus'ın En Çok İzlenen Marvel Dizisi Oldu

    Loki'nin ilk sezon kadrosunda yıldız oyuncu Tom Hiddleston'ın yanı sıra Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku ve Richard E. Grant yer alıyordu. Yeni sezonda Tom Hiddleston, Owen Wilson'ın Mobius'u ve Sophia Di Martino'nun Sylvie'si gibi hayranların favori karakterleri geri dönecek. Dickie'nin yanı sıra oyunculuğa inanılmaz bir geri dönüş yapan, Everything Everywhere All At Once'ın göze çarpan oyuncusu Ke Huy Quan da 2. sezona dahil olan isimlerden.

    Sessiz sedasız kadroya katılan Kate Dickie'nin karakteri hakkında henüz net bir bilgi olmasa da, muhtemelen bir kötü bir karakteri canlandıracak. Ki bunu hayal etmek; Dickie'nin Game of Thrones'taki Lysa Arryn rolü düşünüldüğünde hiç de zor değil.

    Marvel projelerini izliyorsanız, Kate Dickie'nin MCU'ya katılan ilk GOT oyuncusu olmadığını zaten biliyorsunuzdur. Kit Harington ve Richard Madden'in ikisi de Eternals'ta rol alırken, Peter Dinklage Avengers: Infinity War'da yer aldı ve Emilia Clarke da yaklaşan Secret Invasion dizisiyle Marvel evrenine katılacak.

    Disney+'ın en çok izlenen Marvel dizisi Loki'nin ilk sezonunu izlemek için tıklayın.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top