Hesabım
    Hugh Grant, Yeni HBO Dizisinde Kate Winslet'a Eşlik Edecek

    Kate Winslet başrollü "The Palace" dizisine Hugh Grant dahil oldu.

    Beyazperde

    Hugh Grant, HBO'nun hazırlık aşamasındaki yeni sınırlı dizisi "The Palace"ın kadrosuna katıldı. Dizide Kate Winslet'ın yanı sıra Matthias Schoenaerts ve Andrea Riseborough rol alıyor.

    Senaryosu Will Tracy (Succession, The Menu) tarafından yazılan "The Palace", otoriter bir rejimin saray duvarları içinde geçen ve bu rejimin çözülmeye başladığı bir yılı anlatacak. Tracy aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını da üstleniyor.

    Son zamanlarda HBO'nun "The Undoing" ve "A Very English Scandal" gibi dizilerinde başarılı bir performans ortaya koyan Hugh Grant'ın dizide küçük bir rol üstleneceği biliniyor ancak dizinin kadrosundaki diğer isimler gibi Grant'ın canlandıracağı karakterin detayları da henüz belli değil.

    "Tha Palace", Kate Winslet'ın HBO ile dördüncü iş birliği olacak. 2011'de Guy Pearce ve Evan Rachel Wood ile birlikte "Mildred Pierce" dizisinde rol alan Oscar'lı yıldız, geçtiğimiz yıl "Mare of Easttown" ile izleyici karşısına çıktı ve her iki diziyle de En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde Emmy ödülü kazandı. Winslet şimdilerde Hernan Diaz'ın aynı adlı romanından uyarlanan "The Trust" adlı dizi için çalışıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top