Hesabım
    "Shadow and Bone" 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

    Netflix diziye katılan yeni isimlerle birlikte yeni sezonun yayın tarihini açıkladı.

    Netflix

    Netflix sevilen fantastik dizisi "Shadow and Bone"un 2. sezonuyla ilgili detayları paylaştı. Dizinin yeni sezonu 16 Mart 2023'te izleyicilerle buluşacak.

    2021 yılının Nisan ayında yayınlanan ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan "Shadow and Bone", toplamda 55 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. Eric Heisserer tarafından yaratılan ve başrollerini Jessie Mei Li ile Ben Barnes'ın paylaştığı dizi Amerikalı fantastik edebiyat yazarı Leigh Bardugo’nun Grishaverse kitaplarından uyarlanıyor.

    Sekiz bölümden oluşacak yeni sezonnda Alina Starkov olarak Jessie Mei Li ve The Darkling/General Kirigan olarak Ben Barnes'ın yanı sıra Archie Renaux, Freddy Carter, Amita Suman, Kit Young, Danielle Galligan, Calahan Skogman ve Daisy Head de rollerine geri dönüyor.

    Bu sezonda hikayeye uzun süredir beklenen yeni karakterler de katılıyor. Wylan Hendriks karakteriyle Jack Wolfe, Nikolai Lantsov karakteriyle Patrick Gibson, Tolya Yul-Bataar karakteriyle Lewis Tan ve Tamar Kir-Bataar karakteriyle Anna Leong Brophy "Shadow and Bone" 2. sezonda izleyeceğimiz oyuncular.

    "Shadow and Bone" 2. sezonuyla 16 Mart'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top