Hesabım
    Hande Erçel Yeni Dizisinde Deniz Kızı Oluyor!

    Hande Erçel, Disney+'taki yeni dizisinde bir deniz kızını canlandıracak.

    .

    Hande Erçel'in yeni projesi için deniz kızı olacağı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun hayranlarının dört gözle beklediği yeni projesi Disney+'ta yayınlanacak. Şu anda senaryosu yazılan dizinin çekimleri önümüzdeki yaz aylarında başlayacak.

    Disney+'a hemen abone olmak için tıklayın...

    Hande Erçel aynı zamanda, yayın hayatına başladığından bu yana yıldız isimlerin yer aldığı çarpıcı yerli projelerle öne çıkan Disney+'ın marka yüzlerinden birisi. Platformun birbiri ardına duyurduğu dizilerden sonra, Erçel'in hangi projeyle platformda yer alacağı merak ediliyordu.

    2023'te İzleyeceğimiz Yerli Disney+ Projeleri: Atatürk, Aktris, Numen

    Sevilen oyuncunun deniz kızı olarak izleyici karşısına çıkacağı dizinin adı ve konusu henüz açıklanmadı. Şimdilik yalnızca senaryoyu Ayşe Üner Kutlu'nun yazdığı, yönetmenliği ise Yusuf Pirhasan'ın üstleneceği biliniyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Hande Erçel bu proje ile Disney+ ekranlarına gelmeden önce bir TV dizisinde de rol alacak.

    Disney+ ile olan anlaşması nedeniyle kardeş kuruluş FOX dışında başka bir kanala iş yapamayacak olan Hande Erçel, Tims&B imzalı "İçimdeki Yabancı" dizisi için görüşmeler gerçekleştiriyor. Başlangıçta Pınar Bulut ve Onur Koralp'in yazdığı diziyi Ethem Özışık'ın dervraldığı, başroldeki erkek oyuncunun ise Burak Deniz olduğu biliniyor. Geçtiğimiz hafta senaristlerle bir araya gelen Hande Erçel, henüz resmen imza atmadı ama diziye sıcak bakıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top