Hesabım
    "Şahsiyet" Geri Dönüyor!

    Haluk Bilginer'li dizinin haklarını Disney+ aldı.

    Ay Yapım

    Haluk Bilginer'in başrolünü üstlendiği ve performansıyla Uluslararası Emmy Ödülü kazandığı "Şahsiyet" dizisi geri dönüyor!

    Hakan Günday imzalı senaryosu ve Onur Saylak yönetmenliğiyle Puhutv'de yayınlanan 12 bölümlük dizi büyük bir beğeni toplamıştı. Başrollerde Haluk Bilginer'e Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal'ın eşlik ettiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Necip Memili, Şenay Gürler, Ayhan Kavas, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Müjde Ar, Hümeyra ve Alper Atak gibi isimler bulunuyordu.

    TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, "Şahsiyet"in haklarını Disney+ Türkiye aldı ve Ay Yapım'a yeni bir sezon için sipariş verdi. Aslında tek sezon olarak planlanan ve devamı gündeme gelmeyen dizinin var olan 12 bölümü bundan sonra Disney+'ta yayınlanacak.

    Disney+'a şimdi abone olmak için tıklayın...

    Diğer yandan Hakan Günday ve Onur Saylak yeni sezon için çalışmalara başladı. Oyuncu seçimlerinin de yakında başlayacağı tahmin ediliyor. İlk sezonda yer ala isimlerden hangilerinin ikinci sezon için geri döneceği şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top