Hesabım
    HBO'dan 2023 Fragmanı: The Last of Us, The Idol, Succession...

    HBO, 2023'te gelecek yeni dizilerinin de yer aldığı bir tanıtım videosu yayınladı.

    Beyazperde

    2023'e girmemize sayılı günler kala, HBO, yeni yılda yayınlanacak dizilerinden görüntülerin yer aldığı kısa bir tanıtım videosu yayınladı. Videoda yeni dizilerle birlikte, yeni sezonları onaylanan eski diziler de yer alıyor.

    Bu tanıtım videosu ile "True Detective" dizisinin 4. sezonundan görüntüler ilk kez görücüye çıktı. Başrollerini Jodie Foster ile Kali Reis'in paylaştığı ve "True Detective: Night Country" olarak adlandırılan yeni sezon, uzun kış gecesinde Alaska'nın küçük Ennis kasabasında, Tsalal Arktik Araştırma İstasyonunda çalışan sekiz adamın hiçbir açıklama yapmadan ortadan kaybolmasıyla başlayan olayları anlatacak.

    Başrollerini The Weeknd ile Lily-Rose Depp'in paylaştığı "The Idol" dizisinden görüntülerin yanı sıra, videonun önemli bir kısmı "The Last of Us"a odaklanıyor. 2023'ün enn çok merak edilen dizilerinden biri olan oyunuyarlaması 15 Ocak'ta yayınlanmaya başlayacak. "The Last of Us"ın başrollerini Pedro Pascal ve Bella Ramsey üstleniyor.

    Tanıtım videosunda yeni sezonlarıyla geri dönen diziler de yer alıyor. HBO'nun sevilen dizilerinden "Succession", "Doom Patrol", "Harley Quinn" ve "Barry" yeni yılda dördüncü sezonlarıyla izleyici karşısına çıkacaklar. "Hacks", "Warrior", "The Other Two" ve "The Righteous Gemstones"'un ise üçüncü sezonu bu yıl içinde HBO'da ve HBO Max'te olacak.

    2023'te ikinci sezonlarıyla devam edecek diziler ise şunlar: "Our Flag Means Death", "Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty", "And Just Like That", "Tokyo Vice", "The Gilded Age", "Perry Mason".

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top