Hesabım
    Charlie Cox: "Daredevil: Born Again" Eskisi Kadar Kanlı Olmayacak

    "Daredevil"in Disney+'ta yeniden başlayacak versiyonu "daha az ciddi" olacak...

    Beyazperde

    Charlie Cox'un Daredevil olarak Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönüşü hayranları çok sevindirmiş olsa da, Disney+'ta yayınlanacak "Daredevil: Born Again"in, Netflix'te yayınlanan "Daredevil" dizisinin cesur ve karanlık tonunu koruyup koruyamayacağı yönündeki endişe büyük oranda devam ediyor.

    Yeni Netflix mini dizisi "Treason" için tanıtım turlarına katılan Charlie Cox'a da bu soru sıkça yöneltiliyor. Aktör son olarak The NME ile bir araya geldi ve karaktere geri dönüşünden olduğu kadar, onun Netflix dizisindeki halinden "daha az ciddi" bir versiyonunu keşfedecek olmasından da heyecanlandığını söyledi.

    Netflix'te 2015-2018 yılları arasında yayınlanan "Daredevil"in yanı sıra "Defenders" dizisinde de geceleri suçla savaşan avukat rolünü üstlenen Cox, geçtiğimiz yıl "Spider-Man: No Way Home"da küçük bir sahnede göründü ve bu yıl Disney+ dizisi "She-Hulk"ta konuk oyuncu olarak yer aldı. Matt Murdock'un yeni görünümü, Netflix'teki karanlık halinden çok uzaktı.

    Cox, "Daredevil: Born Again"de de karakterin bu halinin korunacağını söyledi: "Bu bir reenkarnasyon olmalı. Farklı olmalı. Aksi takdirde, neden yapıyoruz? Bence bu karakter, biraz daha olgun bir izleyici kitlesine yönelik olduğunda en iyi şekilde çalışıyor. İçgüdüme göre, dizi Disney+'ta da karanlık olacak ama muhtemelen eskisi kadar kanlı olmayacak."

    Charli Cox ayrıca yeni dizinin Netflix'teki "Daredevil"in 4. sezonu olmayacağını bir kez daha vurguladı ve yeni bir başlangıç için "Gerçekten işe yarayan şeyleri ele alalım, onları genişletebilir miyiz? Neyin işe yaradığına dair öğrendiklerimizi kaybetmeden biraz daha genç bir kitleye hitap edebilir miyiz?" sorularıyla yola çıktıklarını vurguladı.

    "Daredevil: Born Again"in bir sezonu, diğer Disney+/Marvel dizilerinden çok daha uzun olarak 18 bölümden oluşacak. Cox, bu karar karşısında herkes gibi kendisinin de şaşırdığını belirtti ve dizinin çekimlerinin Şubat'tan Aralık ayına kadar tüm 2023 yılında devam edeceğini söyledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top