Hesabım
    "The Witcher" Evreni Henry Cavill'siz Devam Edebilecek mi?

    "The Witcher: Blood Origin" eleştiri yağmuruna tutulurken, ana dizinin geleceği hakkında da şüphe uyandırdı...

    Beyazperde

    Netflix'in sevilen fantastik dizisi "The Witcher"ın prequel dizisi "The Witcher: Blood Origin" 25 Aralık'ta yayınlandı. Dizi şu anda platformun en çok izlenen içeriklerinden biri ancak eleştirel açıdan beğeniyle karşılandığını söylemek pek mümkün değil. Gelen sinyaller, dizinin ilerlemeyeceği yönünde. Üstelik bunda "The Witcher"ın geleceğiyle ilgili bir mesaj da olabilir...

    Başrolünü Henry Cavill'in üstlendiği "The Witcher"ın ilk sezonu 2019'da, ikinci sezonu 2021'de yayınlandı. Üçüncü sezon ise 2023 yazında gelecek, ancak bu sezonla ilgili hayranları üzen bir durum var. Cavill, 3. sezonun ardından dizideki Geralt rolünü Liam Hemsworth'e devredeceğini açıkladı.

    Liam Hemsworth "The Witcher" 4. Sezonda Henry Cavill'in Yerine Geçiyor!

    Aktörün Superman olarak DC'ye döneceği için rolü bıraktığı tahmin edilse de kendisi bu konuda herhangi bir yorumda bulunmadı. Neticede Cavill'in DC'ye dönüş yolu da kapandı ancak oyuncu, bazı hayranların beklediğinin aksine, "The Witcher"a geri dönmeyecek. Diziden ayrılmasının arkasında Superman'den ziyade, karakterin nasıl yansıtılacağı ile ilgili yapımcılarla girdiği tartışmaların olduğu da konuşuluyor.

    Önümüzde Cavill'i Geralt olarak izleyeceğimiz bir sezon daha var ancak dizinin bu kadar önemli bir oyuncu değişikliğinden sonra aynı başarıyı sürdürüp sürdüremeyeceği konusunda şüpheler var. Diğer yandan, "The Witcher"daki olayların yüzlerce yıl öncesini anlatan "The Witcher: Blood Origin" için de durum pek parlak değil. Rotten Tomatoes'un da aralarında olduğu çeşitli platformlarda değerlendirilen dizi, Netflix'in en düşük puanlı dizilerinden biri oldu.

    Dizinin "The Witcher" evrenini genişletmek üzere attığı adım iyi niyetli, ancak kendisini özel kılacak herhangi bir özellikten yoksun, kolay unutulabilir bir girişim olarak değerlendiriliyor. Daha da önemlisi, "The Witcher: Blood Origin" hayranlara, Henry Cavill'in karizmasının dizi için ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor. Bu durumda, "Blood Origin"in devam etme şansının azalmasının yanı sıra, Cavill'siz bir "The Witcher" evreninin pek de başarılı olamayacağı ortaya çıkıyor. Hayranların Liam Hemsworth'ün Geralt'ına tepkisi ne olacak, bunu zaman gösterecek...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top