Hesabım
    "Game of Thrones" Spin-Off Projeleri Tehlikede!

    George R.R. Martin, serinin geleceğinin Warner Bros. Discovery'deki mevcut maliyet düşürme kargaşasından etkilendiğini söylüyor.

    HBO

    HBO'nun hit dizisi "Game of Thrones"un uyarlandığı eserleri kaleme alan George R.R. Martin, gelecek projelerin Warner Bros. Discovery'deki (WBD) mevcut maliyet düşürme kargaşasından etkilendiğini belirtti.

    HBO, başarılı spin-off dizisi "House of the Dragon"a ikinci sezon onayını verdi. Ayrıca Kit Harington'ın Jon Snow olarak geri döneceği "Jon Snow" dizisi başta olmak üzere bir çok yeni spin-off projesi için hazırlıklar başlamıştı.

    Hazırlık Aşamasında Olan Tüm "Game of Thrones" Projeleri

    WBD'nin son dönemde maliyeti düşürmek ve vergi indiriminden faydalanmak için birçok HBO Max projesini iptal etmesi, bu gelişmelerden Game of Thrones projelerinin de etkilenip etkilenmeyeceği sorusunu doğurmuştu. Martin, "Not a Blog" adlı kişisel blogunda, seride neler olduğuna dair bir güncelleme sundu.

    Yazar, şu anda “House of the Dragon”ın ikinci sezonu üzerinde çalıştığını doğruladı ve geliştirilmekte olan “diğer ardıl şovların birçoğunun” hala ilerlediğini belirtti, ancak bazı projeler bu kadar şanslı değil: "Geliştirme sürecinde her zaman olduğu gibi, bazı projeler diğerlerinden daha hızlı ilerliyor. Henüz hiçbiri yeşil ışık yakılmadı, ama bunu umuyoruz... Belki yakında olur. Projelerin birkaçı rafa kaldırıldı ama öldüklerine katılmıyorum. Bir şeyi rafa koyduğunuz kadar kolay bir şekilde yeniden alabilirsiniz. HBO Max'teki tüm değişiklikler bizi kesinlikle etkiledi."

    Hangi projelerin öldüğü, hangilerinin yola devam ettiği Martin tarafından belirtilmese de, Jon Snow dizisinin sağlam adımlarla ilerlediğini tahmin etmek zor değil. Kit Harington geçtiğimiz günlerde dizide nasıl bir Jon Snow göreceğimizden bahsetmişti.

    Kit Harington "Jon Snow" Dizisi Hakkında Konuştu

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top