Hesabım
    "Wednesday" Yıldızı Jenna Ortega Hangi Repliği Söylemeyi Reddetti?

    Jenna Ortega, bazı repliklerin çıkartılmasını istediğini açıkladı.

    Netflix

    Netflix'teki prömiyerinden bu yana izleyiciler, Addams Ailesi spin-off'u "Wednesday"e doyamadı ve özellikle yıldız Jenna Ortega izleyicilerden çok fazla övgü aldı. Ortega bir soru cevap etkinliği sırasında, Wednesday'in kişiliğini sağlamlaştırmasına yardımcı olmak için senaryodaki bir repliği söylemeyi reddettiğini anlattı.

    Dizinin 4. bölümünde Wednesday, balo gecesinde giymek için bir elbise arıyor ve Thing ile birlikte bir vintage dükkanında sergilenen elbiseye bakıyor. Wednesdya daha sonra, Thing’in dükkândaki bu elbiseyi onun için çaldığını fark ediyor ve ona minnettar bir bakış atıyor.

    Orijinal senaryoya göre, Wednesday'in burada "Aman Tanrım, bir elbise için çıldırıyorum. Kelimenin tam anlamıyla kendimden nefret ediyorum" demesi gerekiyordu. Ancak Jenna Ortega bunun "utanç verici" olduğunu düşündü. Wednesday'in "insan gibi görünmesi için" pek çok diyalogdan kaçınabileceklerini söyleyen 20 yaşındaki oyuncu, sonrasında bu repliğin çıkartılmasını istemiş.

    "Wednesday"en büyük zorluğu, ana karakterini yansıtırken, izleyicilerin bağ kurabileceği gerçek ergenlik dönemi keşifleriyle, karakteri ilgi çekici kılan ürkütücü ve tuhaf unsurlarını doğru bir şekilde dengelemekti.

    Dizinin başarısına bakılırsa bunu tam olarak başarmışlar gibi duruyor ve anlaşılan o ki Jenna Ortega, Wednesday'i olabildiğince gerçek bir ergen gibi gösterebilmek için gerektiğinde insiyatif almaktan çekinmemiş. Ortega daha önce, Wednesday ile Tyler (Hunter Doohan) ve Xavier (Percy Hynes White) arasındaki bir aşk üçgeni fikrini desteklemediğini ve bunun için dizinin yaratıcılarına karşı mücadele ettiğini açıklamıştı.

    "Wednesday" 2. Sezonda Neler Olacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top