Hesabım
    "Stranger Things" Çocuklarının Kazancı Dudak Uçuklattı!

    Dizi oyuncularının final sezonu için aldığı ücretler ortaya çıktı.

    Netflix

    2016'da başlayan "Stranger Things"in kariyerlerine tanınmayan çocuk oyuncular olarak başlayan yıldızları, o günden bugüne çok yol katetti. Dizi yeni sezonlar için yenilendikçe, Netflix'in orijinal yapımları içinde en büyük bir kültürel fenomene dönüştü. 4. sezonuyla platformun En Çok İzlenen İngilizce Dizisi olmayı başaran "Stranger Things", 5. sezonuyla izleyiciye veda edecek.

    Puck News'ın haberine göre, dizinin yıldızlarına final sezonu için, en iyi televizyon yıldızlarının ücretleriyle yarışan ödemeler yapılacak. Buna göre ana karakterlerden Mike'a hayat veren Finn Wolfhard, Will Byers olarak izlediğimiz Noah Schnapp, Lucas karaterini canlandıran Caleb McLaughlin, Dustin olarak izlediğimiz Gaten Matarazzo ve ekibe sonradan katılan Max Mayfield rolünde Sadie Sink, final sezonundan 7 milyon dolar kazanıyor.

    Kadronun büyük çocuklarına hayat veren Natalia Dyer, Joe Keery, Maya Hawke ve Charlie Heaton ise beşinci sezon için 6 milyon dolar alıyor. Puck News'taki listeye göre başı, 9.5 milyon dolar ile David Harbour ve Winona Ryder çekiyor. İkilinin bir önceki sezondan aldığı ücret yaklaşık 3 milyon dolardı.

    Bu listede, dizinin merkezi karakteri ve çocuk oyuncular arasında yıldızı en çok parlayanı olan Millie Bobby Brown'ın adı geçmiyor. Netflix'le ayrı ve özel bir anlaşması olan genç oyuncunun, Stranger Things final sezonu için düzenlenen bu ücret grupların birinde yer almasını beklemek manasız olurdu ancak bu, Brown'ın final sezonundan ne kadar kazandığıyla ilgili spekülasyonlara bulunmak için bir engel değil. Genç yıldızın "Enola Holmes 2" için 10 milyon dolar aldığı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top