Hesabım
    "The Last of Us" Yönetmeni: Sonumuz Game of Thrones'a Benzemeyecek!

    Neil Druckman, dizinin hikayesinin oyunlarda anlatılanın ötesine geçmeyeceğini söyledi.

    Popüler video oyunu serisinden uyarlanan HBO dizisi "The Last of Us" 15 Ocak'ta prömiyer yapacak. Yılın en çok merak edilen yapımlarından biri olan dizinin oyunlardaki atmosferi ve hikayeyi başarıyla yansıtıp yansıtmadığı merakla beklenirken, yönetmen Neil Druckmann'dan hikayeyle ilgili bir açıklama geldi.

    Hollywood Reporter ile konuşan yönetmen, "The Last of Us"ın, son birkaç sezonu George R.R. Martin'in bitmemiş kaynak materyalinden büyük ölçüde ayrılan ve tartışmalara neden olan "Game of Thrones" ile aynı hataları yapmayacağından emin olduğunu ifade etti.

    "Game of Thrones" genel olarak hala çok popüler bir dizi olsa da, hikaye anlatımının kalitesinin, kitapların TV'ye uyarlanmasında en büyük değişikliklerin yapıldığı 5. sezondan itibaren kademeli bir düşüşe başladığı konusunda genel olarak fikir birliği var.

    Druckmann, "oyunları uyarlamanın ötesinde herhangi bir hikaye anlatma planımız yok" diyerek, "The Last of Us" uyarlamasının aynı tuzağa düşme riski altında olmadığının altını çiziyor. Yönetmen oyunlara olan sadakatini daha önce de dile getirmiş ve diziyi "en iyi, en özgün oyun uyarlaması" olarak nitelendirmişti.

    Başrollerini Pedro Pascal ve Bella Ramsey'nin üstlendiği "The Last of Us" ülkemizde BluTV'de yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top