Hesabım
    Anthony Hopkins Televizyona Roma İmparatoru Olarak Dönüyor: Destansı Tarihi Diziyi Roland Emmerich Yönetecek

    Antik Roma dizisi "Those About To Die"ın kadrosuna katılan ilk isim Anthony Hopkins oldu.

    .

    Usta oyuncu Anthony Hopkins, Peacock'ta yayınlanacak destansı dönem draması "Those About To Die" dizisi için, "The Day After Tomorrow", "2012" gibi felaket filmlerinin ünlü yönetmeni Roland Emmerich'e katıldı.

    Emmerich, Daniel Mannix'in kurgusal olmayan kitabından esinlenen ve Antik Roma'nın yozlaşmış gladyatör sporları dünyasını anlatan büyük ölçekli diziyi yönetecek ve yapımcılığını üstlenecek. "Those About to Die" spor, politika ve iş dünyasının çarpıştığı Roma toplumunun çeşitli katmanlarındaki farklı karakterlere odaklanacak.

    Oyuncu kadrosuna katılan ilk isim Anthony Hopkins oldu. Hopkins, on yıllık kanlı bir iç savaşta zafere ulaşan ve tahtı ele geçiren, sonradan görme İmparator Vespasian'ı canlandıracak. Hopkins böylece, HBO'nun "Westworld" dizisinin ilk sezonunun ardından ilk kez bir düzenli televizyon rolüyle geri dönüyor.

    AGC Television ve High End Productions imzalı dizinin senaryosunu "The Patriot" ve "Saving Private Ryan"ın Oscar adayı senaristi Robert Rodat kaleme alıyor. Çekimler Mart ayında Roma'daki Cinecitta Stüdyolarında başlayacak. Şimdilik bölüm sayısıyla ilgili bir açıklama yapılmadı ancak dizinin 2024 yılında yayına başlaması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top