Hesabım
    "Cobra Kai" İçin Final Kararı

    Dizinin yaratıcıları neden final kararı verdiklerini açıkladı.

    Netflix

    Netflix'in sevilen dizisi "Cobra Kai"nin altıncı ve final sezonunu duyurmasının ardından, dizinin yaratıcıları bu kararın arkasındaki nedenlerini açıkladılar. Başrollerini Ralph Macchio ve William Zabka'nın paylaştığı dizi, "The Karate Kid"deki 1984 All Valley Karate Turnuvası olaylarından otuz yıl sonrasını konu alıyor ve Daniel LaRusso ve Johnny Lawrence arasındaki hiç bitmeyen çekişmeyi devam ettiriyor.

    Dizinin, geçtiğimiz Eylül ayında yayınlanan 5. sezonu oldukça olumlu yorumlar almış ve ilk bir ayında toplam 274 milyon saat izlenmeye ulaşmıştı. Dizinin yaratıcıları Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg, neden final kararı verdiklerini yazılı bir açıklamayla duyurdular.

    "Dünyayı 'Karate Kid' evreni ile yeniden tanıştırmak bizim mütevazi bir onurumuz oldu. 'Cobra Kai'yi yapmak, bir zamanlar muhteşem Robert Mark Kamen, John Avildsen, Jerry Weintraub ve tüm harika orijinal oyuncu kadrosunun yaşadığı aynı kutsal dojoya katılmamızı sağladı. Aynı zamanda, sensei oynamamıza, orijinal hikayeleri genişletmemize ve yeni nesil mazlumlar doğurmamıza olanak sağladı. Bu fırsatı bir kez olsun hafife almadık.

    "Cobra Kai" ile ilk günkü hedefimiz her zaman, Vadi'yi her zaman hayal ettiğimiz yer ve zamanda terk ederek kendi şartlarımıza göre bitirmek oldu. Bu yüzden, bu başarıyı açıklayabildiğimiz için büyük bir gurur ve şükran duyuyoruz. Yaklaşan Altıncı Sezon, "Cobra Kai"nin sonunu belirleyecek. Bu, fandom için acı-tatlı bir gün olsa da, Miyagievreni hiç bu kadar güçlü olmamıştı. Bu fandom gezegendeki EN İYİSİ ve sizinle daha fazla Karate Kid hikayesi anlatmayı umuyoruz. Çünkü hepimizin bildiği gibi, Cobra Kai Asla Ölmez."

    "Cobra Kai"nin final sezonu için yayın tarihi henüz duyurulmadı.

    Yeni Karate Kid Filmi "Cobra Kai" ile Bağlantılı Olmayacak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top