Hesabım
    "The Mandalorian" 3. Sezon Fragmanı İzlenme Rekoru Kırdı!

    "The Mandalorian" 1 Mart'ta geri dönüyor!

    "The Mandalorian" 2. sezonun yayınlanmasından bu yana iki yıldan fazla zaman geçti ve izleyiciler Din Djarin'in yolculuğunun bir sonraki aşamasına geçmek için heyecanla bekliyor. The Hollywood Reporter'ın özel bir raporuna göre, dizinin en son fragmanı ilk 24 saatte 83,5 milyon izlenmeye ulaşarak rekor kırdı.

    "The Mandalorian" fragmanı böylece "Obi-Wan Kenobi"nin 58 milyonluk izlenmesini geride bıraktı ve Star Wars dizileri içinde en çok izlenen fragman oldu. Yeni fragmanın başarılı lansmanı, yeni sezon için büyük bir başlangıç ​​anlamına geliyor. Sadece fragmanıyla bile rekor kıran başarılı dizi, Mart ayında muzaffer bir şekilde Disney+'a döndüğünde büyük olasılıkla büyük dalgalar yaratacak.

    Tüm Star Wars içeriklerini izlemek için Disney+'a şimdi abone olun...

    Dizinin gelecek sezonuna dair detaylar, bir Star Wars geleneği olarak gizli kalırken, hikayenin muhtemelen "The Book of Boba Fett"te anlatılan olayların kaldığı yerden devam edeceği tahmin ediliyor.

    Pedro Pascal'ın Din Djarin olarak bir kez daha başrolü üstlendiği dizide, Moff Gideon rolünde Giancarlo Esposito, Greef Karga rolünde Carl Weathers ve Bo-Katan rolünde Katee Sackhoff da geri dönüyor.

    "The Mandalorian" 3. Sezon, 1 Mart'ta Disney+'ta!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top