Hesabım
    Amazon'un "Tomb Raider" için Büyük Planları Var

    Phoebe Waller-Bridge dizisinin yanı sıra yeni film uyarlaması da geliyor.

    Beyazperde

    Emmy ödüllü senarist ve oyuncu Phoebe Waller-Bridge'in Amazon Prime Video için yeni bir “Tomb Raider” dizisi yazması heyecan yarattı ancak Amazon'un "Tomb Raider" serisi hakkındaki planları bu diziyle sınırlı değil.

    The Hollywood Reporter, Amazon'un hem yeni bir Tomb Raider uzun metrajlı filmi hem de yeni duyurulan TV dizisinin yanı sıra en az bir video oyunu daha sunacak olan büyük bir telif hakkı anlaşması için dj2 Entertainment ile görüşmelerde olduğunu bildirdi. Dahası, bu üç projenin "Marvel'in hâlihazırda başardıklarına benzer bir şekilde" birbirine bağlanması planlanıyor.

    Phoebe Waller-Bridge, Amazon İçin 2 Dizi Hazırlıyor: "Tomb Raider" ve Cehennem Hikayesi "Sign Here"

    THR'nin haber kaynağı, Tomb Raider anlaşmasının Amazon'un "The Lord of the Rings: The Rings of Power" dizisini yayına sokmak için "Yüzüklerin Efendisi"ne yaptığı büyük harcamanın ardından yaptığı en büyük taahhütlerden biri olacağını söylüyor.

    Waller-Bridge, dizinin senaryosunu yazmakla yükümlü olsa da, bu noktada film veya oyun projesine dahil değil. Tomb Raider hayranı olduğunu söyleyen Waller-Bridge, şu anda "daha büyük Tomb Raider hakları anlaşmasına yeşil ışık yakılan" bu dizide başrolde yer almıyor. Maceranın ana karakteri Lara Croft'u daha önce Angelina Jolie ve Alicia Vikander canlandırmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top