Hesabım
    "The Last of Us"ın Gelecek Sezonu İki Kısımdan Oluşabilir

    Craig Mazin, 2. sezonun ikinci oyunun anlatısının daha geniş kapsamı nedeniyle iki bölüme ayrılabileceğini söyledi.

    HBO

    HBO'nun "The Last Of Us" uyarlamasının ortak yaratıcısı ve yazarı Craig Mazin, gelecek sezonun iki kısma ayrılabileceğini ima etti. Başrollerini Pedro Pascal ve Bella Ramsey'nin üstlendiği dizi, Cordyceps mantarının mutasyona uğramış bir türü tarafından harap edilen bir dünyada geçiyor ve enfekte kurbanlar canavarlara dönüşürken insan uygarlığının çöküşüne neden oluyor.

    Pascal'ın canlandırdığı bıkkın kaçakçı Joel, Ramsey'nin canlandırdığı Ellie'yi devrimci Ateşböcekleri'ne nakletmekle ve hem virüslü tehditlerden hem de insan düşmanlardan kaçınmakla görevlendirilir. Ellie'nin enfeksiyona karşı bir çare olduğu düşünülmektedir...

    Yolculuğuna reyting rekorları kırarak başlayan dizi, 2. sezon için gereken onayı HBO'dan hemen aldı. Gelecek sezon hakkında IGN'ye konuşan Mazin, dizinin 2020'nin PS4 oyunu The Last of Us Part 2'nin hikayesinin uyarlanıp uyarlanmayacağını tartışırken, devam oyununun anlatısının daha büyük olduğunu, daha karmaşık hikayesi nedeniyle birden fazla sezona uyarlanacak kadar yeterli içeriğe sahip olduğunu öne sürdü:

    "O parçalanması gereken büyük bir hayvan, biliyor musun? Çünkü bu çok daha büyük bir hikaye ve daha karmaşık bir hikaye. Bu güzel bir hikaye. Elbette bir sezonluk televizyon değerinden daha fazlası."

    Mazin'in açıklaması dizinin devam hikayesinin iki kısımda anlatılabileceği yönünde çıkarımlara neden oldu. Diğer yandan dizi bu oyunun hikayesini tek sezona sığdırmak yerine birkaç sezona da yayabilir. Nasıl olursa olsun, ilk sezonda olduğu kadar iyi bir uyarlama izleyeceğimiz şimdiden garanti gibi duruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top