Hesabım
    Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya Başrollü Aile'nin Özel Çekiminden İlk Kare

    Yılın merakla beklenen ikilisinden özel poz.

    Ay Yapım

    Ay Yapım’ın çok yakında Show TV ekranlarında seyirci ile buluşacak yeni dizisi "Aile" için geri sayım devam ederken, yılın heyecanla beklenen ikilisi Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’dan özel bir kare yayınlandı.

    Oyuncu kadrosu, yayınlanan afişleri ve tanıtımıyla tüm dikkatleri şimdiden üzerine çeken "Aile" dizisinin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya, daha dizi yayına girmeden izleyicilerin gözde ikilisi oldu. Partner olarak birbirlerine çok yakıştırılan başarılı oyuncular, geçtiğimiz günlerde dizi için özel bir çekim gerçekleştirdi. Çekimden paylaşılan kare ise seyirciyi tutkulu bir aşk hikayesinin beklediğinin sinyallerini veriyor.

    Özgün senaryosunda Hakan Bonomo’nun imzasının yer aldığı, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği çok yakında Show TV’de ekranlara gelecek "Aile" dizisi, aile kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak. Dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

    Ay Yapım

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top