Hesabım
    Kate Winslet'lı HBO Dizisi "The Palace"a İlk Bakış!

    Oyuncu kadrosunda Hugh Grant, Andrea Riseborough gibi isimler var.

    HBO

    Kate Winslet, “Mildred Pierce” ve “Mare Of Easttown” dizilerinin ardından bir kez daha HBO ekranlarına gelemeye hazırlanıyor. "The Palace" adlı mini diziden ilk görsel yayınlandı.

    Winslet'ın yanı sıra Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton ve Hugh Grant'ın rol aldığı "The Palace", otoriter bir rejimin saray duvarları içinde geçen ve bu rejimin çözülmeye başladığı bir yılı anlatacak.

    "Succession" ikilisi Will Tracy ve Frank Rich'in ellerinden çıkan dizinin yönetmen koltuğunda Oscar adayı yönetmen Stephen Frears (Dangerous Liaisons, The Queen) var. Senaryo ekibinde Will Tracy'nin yanı sıra "Bodies Bodies Bodies"in yazarı Sarah DeLappe, New Yorker yazarı Gary Shteyngart ve Seth Reiss, Juli Weiner ve Jen Spyra'nın da aralarında olduğu talk show yazarları var.

    "The Palace"ın çekimleri şu anda Avusturya'da devam ediyor. Yakın zamanda İngiltere çekimleri de başlayacak. Dizinin yayın tarihi henüz belli değil ama 2023 sonu ya da 2024'ün ilk haftalarında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

    2011'de Guy Pearce ve Evan Rachel Wood ile birlikte "Mildred Pierce" dizisinde rol alan Oscar'lı yıldız, geçtiğimiz yıl "Mare of Easttown" ile izleyici karşısına çıktı ve her iki diziyle de En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde Emmy ödülü kazandı. Winslet şimdilerde "The Palace"ın yanı sıra Hernan Diaz'ın aynı adlı romanından uyarlanan "The Trust" adlı dizi için çalışıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top