Hesabım
    Birden Çok "Dexter" Projesi Yolda

    Showtime yeni Dexter dizileri için kolları sıvadı.

    Showtime

    Dexter Morgan ölmüş olabilir ama "Dexter" dizisinin hikaye evreni yaşamaya devam edecek. Showtime, birden çok yeni Dexter spioff projesi geliştirmekte olduğunu açıkladı. Bunların içinde bir de prequel dizisi var.

    The Hollywood Reporter, "Dexter"ın devam dizisi "Dexter: New Blood"ın geçen haftaki iptaline rağmen, Dexter dizilerinin, Paramount+ ile birleşen Showtime'ın geleceğinde önemli bir rol oynayacağı bildirdi.

    "Dexter: New Blood" İptal Edildi, Genç Dexter'ı Anlatan Yeni Dizi Geliyor!

    Geliştirme aşamasındaki projeler arasında, tomurcuklanan seri katilin köken hikayesini anlatan bir prequel dizisi var. Dexter Morgan'ın hayatının ilk dönemlerine odaklanacak bu dizi, Dexter'ın üvey babası olan polis dedektifi Harry Morgan'ın (James Remar) ona seri katil içgüdülerini kötüden çok iyinin çarpık bir versiyonu için kullanmayı öğrettiği dönemi anlatacak.

    Ayrıca, dizi boyunca Dexter'ın yörüngesine düşen önemli seri katillerin kökenlerine odaklanan spinoff projeleri de hazırlık aşamasında. Bu seri katil dizileri, Amerika'nın en üretken seri katillerinden biri olarak ikili bir hayat süren, görünüşte yumuşak huylu bir aile babası olan Trinity Katili Arthur Mitchell'i içeriyor. John Lithgow tarafından dizinin dördüncü sezonunda kendisine Emmy kazandıran bir performansla unutulmaz bir şekilde canlandırılan Mitchell, yaygın olarak Dexter'ın en iyi düşmanı olarak kabul ediliyor.

    Yeni Dexter dizileri, Dexter'ın ilk dört sezonunda showrunner olarak görev yapan ve "Dexter: New Blood"ın yapımcılığını üstlenmek için geri dönen Clyde Phillips tarafından denetlenecek. Phillips daha önce, kendisi ayrıldıktan sonra dizinin bu şekilde sona ermesinden duyduğu üzüntüyü dile getirmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top