Hesabım
    Deprem Bölgesinde Arama Kurtarma Faaliyetlerine Set Ekipmanlarıyla Destek!

    Jeneratör, ışık ve boom gibi araçlarla deprem bölgesine destek sağlanıyor.

    Beyazperde

    Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, Televizyon ve Sinema Filmi Yapımcıları Meslek Birliği (TESİYAP) önderliğinde birçok yapım şirketi dizi çekimlerini durdurduklarını ve setlerde kullanılan karavan, tuvalet karavanı, jeneratör ve ışık ekipmanlarını deprem bölgesine göndereceklerini duyurmuşlardı.

    Dizi Sektörü Deprem Bölgesine Yardım İçin Harekete Geçti

    Özellikle ışık ve ses ekipmanlarının arama kurtarma faaliyetlerinde büyük yardım sağlayacağına dikkat çekiliyordu ve deprem bölgesinden gelen görüntüler, yapım şirketlerine yapılan çağrıların ne kadar yerinde olduğuna dikkat çekiyor.

    Oyuncu Ceyda Ateş'in Instagram hesabından paylaştığı bir videoda boom ile enkaz dinlemesi yapıldığı görülüyor. Videonun açıklamasında "Arkadaşlar şuan bizim #sebeke set operatörü deprem bölgesinde ve daha çok hassas set ses sistemi boom, mixer gerekiyor gördüğünüz üzere enkaz altındaki seslere ulaşıyorlar… Lütfen diğer set ekipleride ses operatörlerini göndersin yayalım ne olur… İyi ki beraber aynı sette çalışıyoruz iyi ki varsınız @medyafikirkulubu" ifadeleri yer alıyor.

    Yapım şirketlerine seferberlik çağrısında bulunan Sinema TV Sendikası da ışıkçıların deprem bölgesindeki arama kurtarma faaliyetlerine aydınlatma desteği verdiği görüntüleri paylaştı.

    Beyazperde
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top