Hesabım
    Amazon'dan Spider-Man Noir Dizisi Geliyor

    Prime Video, live-action dizinin siparişini verdi.

    Marvel

    Amazon Prime Video, live-action "Spider-Man Noir" dizisi için çalışmalara başladı. Henüz resmi adı açıklanmaya dizi, 1930'ların New York şehrinde yaşayan daha yaşlı, kır saçlı bir süper kahramanı konu alacak. Dizi kendi evreninde geçecek ve ana karakter Peter Parker olmayacak.

    Spider-Man Noir çizgi romanları 2009'da çıkış yaptı ve ikonik süper kahramanın Büyük Buhran sırasında New York'ta yaşayan bir versiyonunu tanıttı. "Ultimate Spider-Man" adlı animasyon dizide Milo Ventimiglia tarafından seslendirilen karakteri, 2019 yılında En İyi Animasyon Film Oscar'ını kazanan "Spider-Man: Into the Spider-Verse" filminde Nicolas Cage seslendirmişti.

    "Spider-Verse" yapımcıları ve "The LEGO Movie" yönetmenleri Phil Lord ve Christopher Miller'ın eski Sony Stüdyosu şefi ve Spider-Man filmleri yapımcısı Amy Pascal ile birlikte geliştireceği dizide yazar ve sorumlu yapımcı olarak Oren Uziel ("Kayıp Şehir", "Mortal Kombat") görev yapacak.

    Bu, Sony'nin Amazon Prime Video ve MGM+'taki Marvel karakterlerine dayanan ikinci projedi. Açıklanan ilk proje Angela Kang'ın imzasını taşıyan "Silk: Spider Society" dizisiydi. Bunların dışında farklı projeler geleceği de biliniyor ancak hangi karakterler üstünde çalışıldığı şimdilik bilinmiyor.

    Sony ve Amazon'dan Yeni Spider-Man Dizisi Geliyor!

    Şu anda Spider-Man serisiyle ilişkili 900'den fazla karakteri kontrol eden Sony'nin iki "Spider-Verse'" devam filmi yolda. Ayrıca üçüncü bir "Venom" filminin yanı sıra, Spider-Man karakterlerine odaklanan "Kraven the Hunter" ve "Madam Web" filmleri de önümüzdeki dönemde izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top