Hesabım
    "The Mandalorian"ın 4. Sezon Senaryosu Şimdiden Hazır

    The Mandalorian 3. sezonun başlamasına sayılı günler kala, Jon Favreau 4. sezonun senaryosunu bitirdiğini açıkladı.

    Disney

    Star Wars evreninin sevilen dizisi "The Mandalorian" 3. sezonuyla 1 Mart'ta Disney+'a geri dönüyor. Hayranlar yeni sezonu dört gözle beklerken, dizinin yaratıcısı ve baş sorumlusu Jon Favreau, 4. sezonun senaryosunu da çoktan yazdığını açıkladı.

    Favreau, BFMTV ile yaptığı röportajda "Tam biçimli bir hikayeyi nerede anlatacağımızı bilmemiz gerekiyor, bu yüzden [sorumlu yapımcı] Dave Filoni ve ben bunun haritasını çıkardık" diyerek 4. sezonun senaryosunu, 3. sezonun post prodüksiyon sürecinde kaleme aldığını açıkladı: "çünkü hepsi bir devam filmi, tam bir hikaye gibi hissettirmeli."

    Favreau, bir sonraki sezonu yazmayı şimdiden bitirmiş olmasının, "Ahsoka" ve "Star Wars: Skeleton Crew" da dahil olmak üzere diğer Star Wars dizileriyle sürekliliği koordine etmesine yardımcı olduğunu söyleyerek devam etti. Senaryonun erkenden tamamlanması, "The Mandalorian"ın bilim kurgu jargonu ağırlıklı diyaloğuna alışmak için daha fazla zaman verdiğinden, muhtemelen oyuncu kadrosu için de hayatı kolaylaştırıyor.

    "The Mandalorian" 3. Sezon Fragmanı Anakin Skywalker'ın Dönüşünü Hazırlıyor

    Dizinin yıldız Amy Sedaris, yakın tarihli bir röportajda, karakteri Peli Motto için yazılan satırları nadiren anladığını itiraf etmiş, Favreau ve Filoni'nin ona bu konuda koçluk yapma çabalarına rağmen, diyalogları ezberlemekte zorlandığını belirtmişti. Oyuncu kadrosunda diziyi çekmeyi zor bulan tek kişi Sedaris değil. Katee Sackoff kısa bir süre önce şovun kafa karıştırıcı, duvarla çevrili LED video setlerinde çekim yapmanın genellikle midesini bulandırdığını açıkladı.

    Sackoff, "Razor Crest [uzay gemisi] üzerinde duruyorsunuz ve deniz tutmuş gibi mideniz bulanıyor, bu çok garip bir deneyim çünkü kelimenin tam anlamıyla oradasınız," dedi. Yıldız ayrıca 3. sezon çekimleri sırasında aksiyon sahnelerinin bazılarını gerçekleştirirken bazı yaralanmalarla da karşılaştı.

    "The Mandalorian"ın ilk iki sezonu Disney+'ta yayında, 3. sezon ise 1 Mart'ta geliyor. Tüm Star Wars yapımlarını izlemek için Disney+'a şimdi abone olun...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top