Hesabım
    Jeremy Strong'a Göre "Succession" 4. Sezonuyla Final Yapabilir

    Strong, dizinin sona erme ihtimali hakkında konuştu.

    HBO

    HBO'nun sevilen ve bol ödüllü dizisi "Succession"ın yıldızlarından Jeremy Strong, GQ Magazine ile gerçekleştirdiği yeni bir röportajda, yaklaşan dördüncü sezonunun dizinin son sezonu olma ihtimalini değerlendirdi.

    Bu konu, Strong'un yeni sezon çekimlerinin geçen ay bittiğini söylemesi ve Kendall Roy'u son kez canlandırmış olabileceğini belirtmesiyle gündeme geldi. Milyarder karakteri oynamayı bırakmak zorunda kalırsa nasıl hissedeceği sorulduğunda, oyuncu "bir bakıma ölüm gibi hissedecek" dedi. Makalede ayrıca, Strong'un "yeni sezonun son iki bölümünü çekmek için Ocak ayında sete geri döndüğü ve bunların son iki bölüm olabileceği" belirtildi.

    "Succession", medya devi Waystar RoyCo'nun sahipleri ve yöneticileri olan hayali Roy ailesinin hikayesini anlatıyor. Ailenin reisi Logan'ın (Brian Cox) kalp krizi geçirmesinin ardından çocukları onsuz bir geleceğe hazırlanmaya başlar, bu da bir güç mücadelesine ve karmaşık bağlılıklara neden olur. Dizi, prömiyerinden bu yana on üç Primetime Emmy Ödülü kazanarak HBO için büyük bir başarı olduğunu kanıtladı. Strong da Kendall Roy rolü ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Emmy kazandı.

    "Succession"ın 4. sezonu 26 Mart'ta başlayacak.

    "Succession" 4. Sezondan İlk Fragman!
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top