Hesabım
    "Succession" İçin Final Kararı!

    Dizi 26 Mart'ta başlayacak 4. sezonu ile son bulacak.

    HBO

    Jeremy Strong'un yakın tarihli bir röportajının ardından gelen "Succession" final mi yapıyor tartışmasına HBO son noktayı koydu. Ödüllü drama dizisinin 26 Mart günü prömiyer yapacak olan dördüncü sezonuyla birlikte sona ereceği resmen açıklandı.

    Jeremy Strong'a Göre "Succession" 4. Sezonuyla Final Yapabilir

    Dizinin final kararını, yaratıcısı Jesse Armstrong The New Yorker ile yaptığı röportajda açıkladı. Armstrong, 2021'in sonlarında bir araya geldiklerini ve "biraz daha büyük ve eksiksiz bir şey yapma ve biraz güçlü çıkma" kararıyla yeni sezon için çeşitli senaryoları düşündüklerini söyledi. Ayrıca, diziyi sona erdirme kararının senaryo sürecinde sağlamlaştığını ve çekimlere başladıklarına aktörlere "Yüzde yüz emin değilim ama sanırım sona geldik" dediğini açıkladı.

    Bunun son sezon olduğunu neden dizi yayınlanmadan önce açıkladığı konusunda ise Armstrong "Dizide pek bir şey saklamıyoruz. İzleyiciye karşı bir sorumluluk hissediyorum ve kişisel olarak 'Ah, işte bu kadar çocuklar. Bu sondu.' demekten, bir şovda bundan hoşlanmam. Bunun sona yaklaştığını bilmek isterim" dedi.

    Dizinin dördüncü ve final sezonu için, Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin ve Alan Ruck, Roy ailesinin üyeleri olarak geri dönüyorlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top