Hesabım
    Prime Video'nun Yeni Dizisi "Citadel"in Gizli Teaser'ı Nasıl İzlenir?

    Yeni bilim kurgu Citadel'in sürprizleri var.

    Prime Video

    Bugün erken saatlerde Prime Video, uzun süredir üzerinde çalışılan bilim kurgu dizisi Citadel'den bir dizi tanıtım fotoğrafı yayınladı. Fragmanı 1 Mart'ta yayınlanacak olan dizinin dikkatli izleyicilere küçük bir sürprizi vardı.

    Richard Madden ve Priyanka Chopra'lı Casus Dizisi "Citadel"den İlk Görseller!

    Diziden yayınlanan bir görselde, gizli teaser'a giden bir QR kod! Richard Madden'in karakterinin Priyanka Chopra Jonas'ın Nadia Sinh karakteri ile bilgilerin yer aldığı monitöre baktığı sahnede, kullanıcıları dizinin gizli bir fragmanına götüren bir QR kod yer alıyor.

    Prime Video

    Citadel ağının "ana bilgisayarına bağlanmak" için izleyicilerin önce Instagram'a yönlendiren QR kodunu taramaları gerekiyor. Orada, kullanıcılardan Citadel hesabının DM'lerindeki bir mesaja dokunarak ana bilgisayara bağlanmaları istenecek. Hesap "kimlik bilgilerinizi doğruladıktan" sonra, sizden aynı görüntüde bulunabilen bir şifre istiyor. Girmek size Kademe 1 erişimi sağlayacak ve hesabın kısa bir süre sonra göndereceği teaser'ın kilidini açacak ve "BİLDİĞİNİZ HER ŞEY YALAN" mesajı verecek.

    Bu kadar formalite ile uğraşamam diyorsanız, dizinin 1 Mart'ta yayınlanacak fragmanını bekleyin! Dizi ilk iki bölümü ile 28 Nisan'da Prime Video'da yayınlanacak ve 26 Mayıs'a kadar her hafta Cuma günleri yeni bölüm gelecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Richard Madden ve Priyanka Chopra'lı Casus Dizisi "Citadel"den İlk Görseller!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top