Hesabım
    "House of the Dragon" 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

    Game of Thrones spinoff'unun çekimleri önümüzdeki hafta başlıyor.

    HBO

    2022'ye damga vuran Game of Thrones spinoff'u "House of the Dragon"ın ilk sezon finalinin ardından hayranların aklındaki en büyük soru ejderhaların ne zaman geri döneceği olmuştu. Dizinin ikinci sezon yayın tarihine dair net bir bilgi henüz paylaşılmadı ancak HBO ve HBO Max’in içerik CEO’su Casey Bloys dizinin ne zaman geri döneceğine dair şimdilik en açık yanıtı verdi.

    Bloys, dizinin ikinci sezon prodüksiyonunun yeni başladığını duyurdu ve geri dönüş için en uygun tarihin 2024 gibi göründüğünü söyledi. Yeni sezonunun çekimleri 6 Mart'ta başlayacak ve 2023'te yayınlanması zaten beklenmiyordu, ancak 2024 yılı içinde ne zaman geleceği de büyük bir merak konusuydu.

    "House of the Dragon" 2. Sezonda Bizi Neler Bekliyor?

    Bloys'un açıklamalarında bu konuda bir ipucu da var. CEO, dizinin 2024 Emmy sezonu için uygun olmayacağını belirtti. Emmy için yarışacak dizilerin 31 Mart 2024'e kadar yayınlanması gerekiyor. Bu durumda "House of the Dragon" muhtemelen 2024 yazında geri dönecek.

    George R.R. Martin'in "Ateş ve Kan" kitabından uyarlanan dizi, Game of Thrones'taki olaylardan 200 sene öncesinde geçiyor ve Targaryen Hanedanı’nın hikayesini anlatıyor. Yazara göre dizinin kitaptaki olayların tamamını hakkını vererek anlatması için en az 4 sezon sürmesi gerekiyor, HBO'nun diziyi kaç sezon olarak planladığı ise bilinmiyor.

    George R.R. Martin: "House of the Dragon" En Az 40 Bölüm Olmalı
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top