Hesabım
    "Fatal Attraction" Teaser: Adrian Lyne İmzalı Erotik Gerilim Dizi Oldu!

    Yeni uyarlamada Joshua Jackson ve Lizzy Caplan başrolü paylaşıyor.

    Paramount+, başrollerini Glenn Close ve Michael Douglas'ın paylaştığı klasik erotik gerilim filminden esinlenen yeni dizisi "Fatal Attraction"ın ilk teaser fragmanını yayınladı. Filmde Douglas ve Close tarafındann canlandırılan rolleri şimdi Joshua Jackson ve Lizzy Caplan üstleniyor.

    Dizinin ilk fragmanının ortaya koyduğu gibi, Paramount+,1987 yapımı "Fatal Attraciton"ın hikaye ritimlerini takip ediyor ve bizi Beth (Amanda Peet) ile mutlu bir şekilde evli gibi görünen başarılı bir avukat olan Dan Gallagher (Jackson) ile tanıştırıyor. Yine de şehvet, Dan'in bir iş gezisi sırasında büyüleyici Alex Forrest (Caplan) ile bir hafta sonu ilişkisi yaşamasına neden olur. Dan için Alex'le kader karşılaşması bir maceradan başka bir şey değildir. Ancak kadın, Dan'i takip ederek ve evliliğini riske atarak farklı düşündüğünü kanıtlar.

    Orijinal film büyük bir gişe başarısı yakaladı ve 1988'de En İyi Film, Uyarlama Senaryo ve Glenn Close için En İyi Kadın Oyuncu da dahil olmak üzere altı Akademi Ödülü adaylığı aldı. Ancak 1987'den bu yana zaman değişti. Akıl sağlığının tasviri ve kadın karakterleri sunma şekliyle ilgili biraz zayıf seçimleri nedeniyle orijinal filmi izlemek bugünlerde biraz zor olabilir.

    Paramount+ dizisini bu kadar ilginç kılan da bu, çünkü hikayeyi modern duyarlılıkları yansıtacak şekilde güncellemeyi vaat ediyor. Caplan, fragmanda, filmdeki kadar baştan çıkarıcı ve tehditkar bir doğa gücü olarak boy gösteriyor. Hayranların sevdiği bu hikayeyi farklı bir karakterin bakış açısından keşfetmek ilginç olacak.

    Emmy adayı Alexandra Cunningham'ın imzasını taşıyan "Fatal Attraction" ilk iki bölümüyle 30 Nisan'da prömiyer yapacak, sonrasında ise haftalık olarak yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top