Hesabım
    Jon Bernthal, Punisher Olarak "Daredevil: Born Again"e Dönüyor!

    Deborah Ann Wool ve Elden Henson'ın diziye dönmeyeceği kesinleşti.

    .

    Jon Bernthal, Marvel Studios'un Daredevil karakterini yeniden ele alacağı "Daredevil: Born Again" serisinde Frank Castle, diğer adıyla The Punisher rolünü yeniden canlandıracak. Dizide Charlie Cox'un yanı sıra ve Vincent D'Onofrio da Kingpin rolüne geri dönüyor.

    Bernthal'ın geri dönüşüyle birlikte, Netflix'teki "Daredevil" dizisinde Karen Page karakterine hayat veren Deborah Ann Woll ve Foggy Nelson'a hayat veren Elden Henson'ın "Daredevil: Born Again" kadrosunda olmadığı açıklandı. Bu karakterlerin dizide yer alıp almayacağı şimdilik belli değil.

    Charlie Cox, bu dizinin, Netflix dizisinin dördüncü sezonu olmadığını, bir yeniden başlatma olduğunu vurgulamıştı. Ayrıca dizinin şiddet oranının düşürüleceği de hem Cox'un hem de Marvel Studios başkanı Kevin Feige'nin belirttiği bir nokta. Dolayısıyla karakterler açısından nasıl bir devamlılık yakalanacağı merak ediliyor.

    Charlie Cox, Daredevil'in Baştan Başlatılacağını Doğruladı

    Bernthal, Punisher karakterini ilk olarak 2016 yılında, Netflix'teki "Daredevil" dizisinin ikinci sezonunda canlandırdı. Sonrasında ise 2017-2019 yıllarında "The Punisher" dizisinin ana akrakteri olarak yer aldı.

    18 bölümlük "Daredevil: Born Again"in çekimleri bugünlerde New York'ta başladı ve Kasım ayında noktalanması planlanıyor. 2024 yılının ilkbaharında yayınlanacak dizinin net yayın tarihi şimdilik belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top