Hesabım
    Charlie Cox, Daredevil'in Baştan Başlatılacağını Doğruladı

    "Daredevil: Born Again", Netflix'teki "Daredevil" dizisini devam ettirmeyecek.

    Charlie Cox, Matt Murdock rolüne Aralık ayında vizyona giren "Spider-Man: No Way Home" ile geri dönerek hayranları sevindirdi. Netflix'teki "Daredevil" dizisinin iptalinin ardından ilk kez seyirciyle buluşan Matt Murdock'u Disney+'ın "She-Hulk: Attorney at Law" dizisinde de göreceğiz. 

    Ancak Daredevil'in esas geri dönüşü, Marvel Sinematik Evreni'nin 5. fazında yer alacak olan Disney+ dizisi "Daredevil: Born Again" ile olacak. Şimdilik dizi hakkında çok fazla bir bilgi yok. Disney'in D23 etkinliğine katılan Charlie Cox, henüz bir senaryo görmediğini ve dizinin çekimlerinin önümüzdeki yıla kadar başlamayacağını açıkladı. 

    Disney'in "Daredevil: Born Again" ile Netflix'teki diziyi devam ettirmeyeceği, hikayeyi ve karakteri yeniden başlatacağı konuşuluyordu. Bu konuda da yorum yapan Cox, "Dizinin başlığına dayanarak hissettiğim, bunun yeni bir başlangıç olduğu, tamamen farklı olacağı yönünde. Yeni hikayeler, yeni fikirler olacak" ifadelerinde bulundu.

    Marvel stüdyoları başkanı Kevin Feige ile konuştuğunu söyleyen Cox, "Bu 1. sezon, 4. sezon değil. Yani tamamen yeni bir şey." dedi. Yenilenen Daredevil'in tonunun tamamen değişeceği ve Disney'e uygun hale getirileceği herkesin tahmin ettiği bir şey. Ancak bu durum Daredevil hayranlarını üzüyor. 

    Matt Murdock'un She-Hulk'taki halinin daha komik ve flörtöz olduğunu dolayısıyla hayranlara biraz farklı gelebileceğini de belirten Cox, karakterin Marvel Sinematik Evreni'ne uyum sağlayabilmesi için Netflix'teki karanlık tonu azaltma fikrine sıcak baktığını dile getiriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top