Hesabım
    "Blade Runner 2099" İçin Jodie Comer'ın Adı Geçiyor

    Jodie Comer, Amazon'un Blade Runner dizisinde başrolü üstlenebilir.

    Beyazperde

    Killing Eve”, "Free Guy" gibi yapımlarda izlediğimiz Jodie Comer'ın, Prime Video'nun merakla beklenen "Blade Runner 2099" dizisinde rol almak için görüşmelerde bulunduğu iddia edildi. Proje, Ridley Scott'ın 1982 tarihli orijinal filmi "Blade Runner" ve Denis Villeneuve'ün 2017 yapımı devam filmi "Blade Runner 2049"dan sonra serinin üçüncü büyük yapımı olacak.

    "Shining Girls" dizisinden Silka Luisa'nın senaryosunu yazacağı ve yürütücü yapımcılığını üstleneceği dizinin yapımcılığını Amazon Studios, Scott Free Productions ve sevilen bilim kurgu dizisi "The Expanse"ın yapımcısı Alcon Entertainment yapıyor. Ayrıca Ridley Scott da yürütücü yapımcılar arasında yer alıyor.

    Amazon'un diziyi öncelikli yapımları arasına aldığı ve yapım sürecinin hızlanması için çalıştığı biliniyor. Dizi adından da anlaşılabileceği gibi "Blade Runner 2049"daki olaylardan 50 yıl sonrasını anlatıyor ancak şimdilik projenin konusu ve oyuncu kadrosu gibi detaylar paylaşılmadı.

    Jodie Comer'ın dizinin başrolünü oynamasına dair iddia, The Hot Mic podcastinin bu haftaki bölümünde eğlence muhabiri Jeff Sneider'dan geldi. Sneider, Comer'ın Ridley Scott'la "The Last Duel"de çalıştıktan sonra onunla tekrar çalışmaya can attığını ancak Scott'ın yaklaşan "Napoleon" projesi gibi diğer projelerde işlerin ters gittiğini açıkladı.

    Comer, Joaquin Phoenix'in Napoleon'a hayat verdiği filmde onun eşi Josephine karakterini canlandıracaktı ancak sonrasında çalışma takvimindeki çakışmalardan dolayı projeden ayrılmak zorunda kaldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top