Hesabım
    Kit Harington, HBO Dizisi "Industry"nin 3. Sezonuna Katıldı

    Harington yeni sezonda yeşil bir enerji şirketinin CEO'sunu canlandıracak.

    .

    Hayranlar Kit Harington'ın başrolünü üstleneceği "Game of Thrones" yan dizisi "Jon Snow"dan gelecek haberleri beklerken, Harington ve HBO'dan yeni bir iş birliği haberi geldi.

    Harington, HBO ile BBC için bir Bad Wolf yapımı olan "Industry" dizisinin üçüncü sezonuna katılacak. "Game of Thrones" yıldızı, dizide halka açılmak üzere olan heyecan verici bir yeşil teknoloji enerji şirketi olan Lumi'nin CEO'su ve Kurucusu Henry Muck olarak karşımıza çıkacak.

    Dizi, uluslararası banka Pierpoint & Co'nun Londra ofisinde çalışabilmek için kıyasıya rekabet içinde olan bir grup insanın hikayesini anlatıyor ve bu rekabetçi ortamda kimlikleri şekillenen gençler üzerinden yüksek finansın kara kutusuna içeriden bir bakış sunuyor.

    Toplamda sekiz bölümden oluşacak olan üçüncü sezon için çekimler bu ay içinde İngiltere'de başlayacak. Yeni sezonda, Pierpoint geleceğe bakıp etik yatırım konusunda büyük bir iddiaya girerken, masa kendilerini yeşil teknolojili bir enerji şirketi olan Lumi'nin gösterişli halka arzında, sonuna kadar uzanan bir hikayede önde ve merkezde bulur.

    "Industry", Mickey Down ve Konrad Kay tarafından yaratıldı, yazıldı. İkili aynı zamanda dizinin yönetici yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top