Hesabım
    Yeni DC Evreni'nin İlk Projesi "Waller" Olacak

    Viola Davis'in Amanda Waller rolünü yineleyeceği dizi şu anda geliştirme aşamasında.

    Warner Bros.

    Temmuz 2025'te izleyici karşısına çıkması planlanan "Superman: Legacy", DC Studios Eş Başkanları James Gunn ve Peter Safran'ın yeni DC Evreni girişiminin başlangıcı olarak işaretlense de ikilinin ekranlara gelen ilk projesi bu olmayacak.

    Twitter'da bazı hayranların sorularını yanıtlayan Gunn, "Creature Commandos" dizisinin Superman filminden önce yayınlanacağını duyurdu. DC evrenine vampirleri, kurt adamları ve zombileri getiren, aynı adlı çizgi romana dayanan dizi; Frankenstein'in canavarının da dahil olduğu vampirler, kurt adamlar yani "yaratıklar"dan oluşan bir ordunun II. Dünya Savaşı'nda Nazilerle savaşmasını anlatacak. Senaryoyu Gunn kaleme alıyor.

    James Gunn DC Evreni'nin Geleceğini Açıkladı: Superman Legacy, Swamp Thing, Lanterns...

    James Gunn ayrıca, eğer "zamanında yapılırsa" Viola Davis'in Amanda Waller rolünü tekrarlayacağı "Waller" dizisinin de "Superman Legacy"den önce izleyiciyle buluşacağını, hatta yeni DC Evreni'nin görücüye çıkan ilk projesi olacağını belirtti.

    İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan "Peacemaker"ın devam sezonu ise Superman filminden sonra yani 2025 yazı sonrasında ekranlara gelecek. Dizinin kadrosunun bir kısmının "Waller"da da rol alması bekleniyor. "Waller" zaman çizgisi olarak da "Peacemaker"ın birinci ve ikinci sezonu arasında geçeceğinden, yapımların yayın tarihi açısından da doğrusal bir sıralama izlenmiş olacak.

    DC Evreni'nin "Birinci Bölüm: Tanrılar ve Canavarlar" başlıklı ilk aşaması, şimdiye kadar duyurulan on projeye sahip: beş film ve beş televizyon dizisi. Şu anda yapım aşamasında olan ve yedi bölümden oluşan animasyon dizi “Creature Commandos” dışında diğer projelerin hepsi şu anda geliştirme aşamasında.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top