Hesabım
    "House of the Dragon" 2. Sezon Çekimleri Başladı!

    İkinci sezon 8 bölümden oluşacak.

    HBO

    HBO, “Game of Thrones” prequel dizisi “House of the Dragon”un ikinci sezonunun yapımına, İngiltere'de bulunan Leavasden Stüdyosu'nda başladığını duyurdu. George R.R. Martin'in “Fire & Blood” adlı eserine dayanan dizi, Valyria Kıyameti'nden sağ kurtulan tek ejderha lordları ailesi olan Targaryen'lerin yükselişini ve düşüşünü anlatıyor.

    Dizinin olumlu eleştirilerle karşılanan ilk sezonu birkaç yıla yayılan çeşitli zaman atlamaları içerirken, yeni sezonun "Ejderhaların Dansı"nın başladığı döneme bağlı kalması bekleniyor.

    HBO'nun hayranları sevindiren duyurusuyla birlikte, ikonik Demir Taht'ın çekime hazırlandığını gösteren bir set fotoğrafı da yayınlandı. Dizinin baş yazarı ve yönetici yapımcısı Ryan Condal da bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı:

    "House of the Dragon geri döndü. Orijinal ailemizin üyeleri ve kameranın her iki tarafındaki yeni yeteneklerle yeniden çekim yapmaktan heyecan duyuyoruz. Tüm favori karakterleriniz yakında konsey masalarında komplo kuruyor, ordularıyla birlikte yürüyor ve ejderhalarını savaşa sürüyor olacak. Elimizde ne varsa paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

    2. sezonun kesin yayın tarihi henüz bilinmiyor ancak geçen haftalarda, on bölüm süren ilk sezonun aksine gelecek sezonun sekiz bölümden oluşacağı ortaya çıkmıştı. Bununla birlikte, dizinin üçüncü ve dördüncü sezonlarına da onay çıkacağı ve bu değişikliğin daha akıcı sezonlar sağlayabilmek için yapıldığı tahmin ediliyor.

    "House of the Dragon"ın 2. Sezonu Kısaltıldı!
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top