Hesabım
    Kate Winslet'ın Bir Diktatörü Canlandırdığı "The Regime" Dizisinden İlk Teaser Yayınlandı

    HBO yapımı dizi 2024 yılında yayınlanacak.

    HBO, daha önce "Mildred Pierce" ve "Mare Of Easttown" dizileri için iş birliği yaptı Kate Winslet'ın yeni sınırlı dizisi "The Regime"den ilk teaser fragmanı yayınladı.

    Başlangıçta "The Palace" adıyla anılan dizi, saray duvarlarının ardında geçiyor ve modern bir Avrupa rejiminin çökmeye başladığı yılı konu alıyor. "Succession" ikilisi Will Tracy ve Frank Rich'in imzasını taşıyan "The Regime"in yönetmen koltuğunda Oscar adayı yönetmen Stephen Frears (Dangerous Liaisons, The Queen) var.

    Senaryo ekibinde ise Will Tracy'nin yanı sıra "Bodies Bodies Bodies"in yazarı Sarah DeLappe, New Yorker yazarı Gary Shteyngart ve Seth Reiss, Juli Weiner ve Jen Spyra'nın da aralarında olduğu talk show yazarları yer alıyor.

    Dizide Kate Winslet'a Hugh Grant, Matthias Schoenaerts, Andrea Riseborough, Martha Plimpton, Guillaume Gallienne, Danny Webb, David Bamber Henry Goodman, Stanley Townsend, Louie Mynett, Rory Keenan, Karl Markovics ve Pippa Haywood eşlik edecek.

    Çekimler şu anda Avusturya ve Birleşik Krallık'ta devam ediyor ve dizinin 2024'te izleyiciyle buluşması bekleniyor. Bu erken teaser, Warner Bros.'un HBO Max ve Discovery+'ı birleştirerek kurduğu yeni yayın platformu "Max"in tanıtım toplantısına özel olarak paylaşıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top