Hesabım
    "The Witcher" 3. Sezonun İlk Fragmanı Yayınlandı!

    Yeni sezon iki kısım halinde yayınlanacak.

    Netflix, Henry Cavill'in başrole veda edeceği "The Witcher" 3. sezon için ilk tanıtım fragmanını paylaştı ve dizinin yayın tarihini açıkladı.

    Hayranların heyecanla beklediği yeni sezon iki kısım halinde yayınlanacak. Sekiz bölümün ilk beşi 29 Haziran'da izleyiciyle buluşurken, kalan üç bölüm ise bundan dört hafta sonra yani 27 Temmuz'da Netflix kütüphanesine eklenecek.

    Bu sezonda son kez Geralt olarak izleyici karşısına çıkacak olan Henry Cavill'e her zamanki gibi Freya Allan, Anya Chalotra ve Joey Batey eşlik ediyor. Cavill rolünü dizinin dördüncü sezonundan itibaren Liam Hemsworth'e devredecek.

    Yayınlanan ilk fragman, 3. sezona kısaca göz atmamızı sağlasa da çok fazla şey açığa çıkarmadı. Ancak yine de, dün yayınlanan resmi posterde birbirine kenetlendiğini gördüğümüz Geralt, Yennefer ve Ciri için ufukta yeni, gizemli bir tehdidin uyandığını görüyoruz.

    Alevlerin, silahların ve büyüyen karanlığın ötesinde en rahatsız edici olan şey, Geralt'ın ilk kez gerçek bir korku hissettiğini itiraf etmesi. Bu korkunun kaynağını öğrenmek için 29 Haziran'ı beklememiz gerekecek.

    Dizi yaratıcısı ve baş sorumlusu Lauren Hissrich daha önce yeni sezonun Andrzej Sapkowski'nin roman serisinin aksiyon ağırlıklı kitaplarından biri olan “Time of Contempt”ın uyarlaması olduğunu belirtmiş ve bu sezonun kitaplara en yakın uyarlama olduğunu söylemişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top