Hesabım
    Joey Batey
    Görev Oyuncu
    Uyruk İngiliz
    8
    yıllık kariyer
    6
    film ve dizi

    Filmografi

    The Witcher
    The Witcher
    7 Nisan 2020
    In The Dark (2017)
    In The Dark (2017)
    Vizyon tarihi belirsiz
    Knightfall
    Knightfall
    21 Temmuz 2021
    Yıldızlar Asla Ölmez
    Yıldızlar Asla Ölmez
    27 Nisan 2018
    The Riot Club
    The Riot Club
    Vizyon tarihi belirsiz
    The White Queen
    The White Queen
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Haber

    The Witcher'ın İkinci Sezon Çekimleri Tamamlandı
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    2 Nisan 2021 Cuma
    ‘Killing Eve’in Başarılı Aktörü Kim Bodnia 2. Sezonda The Witcher'da!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    28 Şubat 2020 Cuma
    The Witcher'a bir transfer daha..
    Netflix, The Witcher'ın İkinci Sezonundan İlk Detayları Paylaştı
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    21 Şubat 2020 Cuma
    İkinci sezonun çekimleri İngiltere'de başladı.
    4 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top