Hesabım
    "Black Mirror" 6. Sezondan İlk Fragman Yayınlandı!

    Black Mirror yeni sezonuyla Haziran'da Netflix'te!

    Netflix'in distopik antoloji dizisi “Black Mirror”ın dönüşü uzun zamandır heyecanla bekleniyordu ve dizinin resmi Twitter hesabının geri dönüşe dair ipucu vermesinin ardından, nihayet altıncı sezonun ilk tanıtım fragmanı da yayınladı.

    Charlie Brooker'ın karanlık dizisi her bölümde kendini yeniden keşfedip bambaşka bir hikaye anlatıyor ve yeni sezon "şimdiye kadarki en tahmin edilemez, sınıflandırılamaz ve beklenmedik" sezon olarak tanımlanıyor.

    Altıncı sezonun, önceki sezonlara kıyasla daha uzun olacağı belirtilse de toplamda kaç bölüm olduğu kesin olarak bilinmiyor. Ayrıca yeni sezondaki bölümler kapsam açısından "daha sinematik" olarak değerlendiriliyor. Brooker, Tudum'a verdiği röportajda yeni sezonun önceki sezonlardan oldukça farklı bir tonda olduğunu belirtti:

    "Kısmen bir meydan okuma olarak ve kısmen de hem benim hem de izleyici için her şeyi taze tutmak için, bu sezona, ne bekleyeceğime dair kendi temel varsayımlarımdan bazılarını kasten alt üst ederek başladım. Sonuç olarak, bu sefer, tanıdık bazı Black Mirror mecazlarının yanı sıra, "bir Black Mirror bölümünün" parametrelerini genişletmek için, daha önce şovun asla yapmayacağına yemin ettiğim bazıları da dahil olmak üzere birkaç yeni öğemiz var."

    Yıldız oyuncularla dolu yeni sezonda; Annie Murphy, Salma Hayek Pinault, Aaron Paul, Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Kate Mara, Josh Hartnett, Ben Barnes, Danny Ramirez, Rory Culkin, Rob Delaney, Anjana Vasan, Auden Thornton, Clara Rugaard, Daniel Portman, Himesh Patel, John Hannah, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold ve Samuel Blenkin gibi isimler rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top