Hesabım
    "And Just Like That" 2. Sezon Ne Zaman Geliyor?

    "Sex and the City" efsanesi devam ediyor.

    HBO

    "Sex and the City"nin devam dizisi "And Just Like That..." 2. sezon için HBO Max tarih verdi. Orijinal diziden Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) ve Charlotte York'un (Kristin Davis) geri döndüğü "And Just Like That..." 22 Haziran'da izleyiciyle buluşacak.

    Candace Bushnell'in kitabına dayanan, Darren Star imzalı orijinal dizi, 1998'den 2004'e kadar altı sezon boyunca HBO'da yayınlandı. Dizi sona erdiğinde hayranlar sevdikleri karakterleri daha fazla hikayede görmek istediler. 2008 ve 2010'da Michael Patrick King'in yönettiği iki devam filmi geldi ve ardından "And Just Like That…" ile on yıldan fazla süre sonra Sex and the City dünyasına geri dönüldü.

    Dizininn ilk sezonu, yayıncıya o zamana kadarki tüm orijinal yapımlar için en yüksek izleyici oranını vererek rekor kırdı. Bu durumda HBO'nun diziyi ikinci sezon için yenilemesi sürpriz olmadı. 2. sezonda ne olacağını hâlâ bilmiyor olsak da ilk bakış görüntüleri Carrie ve Aidan'ın yeniden bir araya geleceklerini şimdiden ima ediyor, bu yüzden üçüncü bir evlilik teklifine hazır olmalıyız!

    And Just Like That: Aidan Geri Dönüyor!

    "And Just Like That…"in yeni sezonunda Kristin Davis, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang gibi isimler de yer alıyor. 22 Haziran'da ilk iki bölümüyle başlayacak olan dizi, sonrasında haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top