Hesabım
    And Just Like That: Aidan Geri Dönüyor!

    John Corbett "And Just Like That"in İkinci Sezonunda!

    HBO Max

    HBO Max “And Just Like That ”in 2. sezonundan ilk görseli paylaştı ve ortalık karıştı. John Corbett (Aidan Shaw) ve Sarah Jessica Parker'ı (Carrie Bradshaw) Manhattan sokaklarında elele gördüğümüz fotoğraf, Carrie'nin yıllar sonra yeniden Aidan ile birlikte olduğunu gösteriyor!

    HBO, orijinal Sex and The City dizisini 1998 ile 2004 yılları arasında yayınlamıştı. O dönemde büyük başarı yakalayan dizi onlarca ödüle layık görülmüştü. Sex and The City, bir köşe yazarı olan Carrie Bradshaw'un yazılarına konu yaptığı ilişkileri gözler önüne seriyordu. 30'lu yaşlarındaki arkadaşlıktan, hayatın daha da karmaşık bir gerçekliğe ulaştığı 50'li yaşlarındaki Carrie, Miranda (Cynthia Nixon) ve Charlotte'u (Kristin Davis) anlatan dizinin ilk sezonu Aralık 2021'de yayınlandı.

    Yıllar boyu Mr. Big mi, Aidan mı? sorusunu sorduğumuz, Carrie'nin büyük aşkı, mobilya ustası Aidan'ı ilk kez, Sex and The City'nin 3. sezonunda izlemiştik. Carrie'nin yıllar boyunca aralıklarla birlikte olduğu Aidan karakteri, And Just Lke That'in ilk sezonunda hayata veda eden Mr. Big'in (Chris Noth) tam tersi bir karakter olarak yazılmıştı.

    And Just Like That...
    And Just Like That...
    Vizyon tarihi 2021-12-09 | Dak.
    Diziler : And Just Like That...
    beraberinde Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis
    Üyeler
    3,0

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top