Hesabım
    Spike Jonze, Bilim Kurgu Dizisi İçin Joaquin Phoenix ile Görüşüyor

    "Her" filminde birlikte çalışan Jonze ve Phoenix'ten yeni bir proje gelebilir.

    .

    Yönetmen, senarist ve yapımcı Spike Jonze, Netflix için çekeceği yeni dizi projesinde başrolü oynaması için, son filmi olan 2013 yapımı "Her"de başrolü üstlenen Joaquin Phoenix ile yeniden bir araya gelebilir.

    İlk uzun metraj filmi olan "Being John Malkovich"i 1999 yılında yöneten Jonze, kariyeri boyunca sadece dört uzun metrajlı film çekti. Kendisine En İyi Orijinal Senaryo Oscar'ını kazandıran "Her"den sonraki projesinin ne olacağı büyük merak konusu ama aradan geçen on yıllık sürede Jonze hayranlarını heyecanlandıran yeni bir proje duyurmadı ve bir sonraki film için uzun bir süre beklememiz gerekebilir.

    Diğer yandan heyecan uyandıran bir dizi projesi gündemde. Yönetmenin birkaç yıldır üstünde çalıştığı ve 2022'de hazırlık sürecine başlayan bilim kurgu dizisi Netflix'te yayınlanacak. What's On Netflix'in haberine göre, dizinin başrolünü üstlemesi için Joaquin Phoenix'le görüşülüyor.

    Henüz resmi bir açıklama olmasa da "Her" ikilisinin yeniden bir araya gelme olasılığı ilgi çekici. Aynı zamanda bu dizinin, Netflix'in şimdiye kadar ki en pahalı dizisi olabileceği de konuşuluyor. Spike Jonze, bu gizemli bilim kurgu dizisi dışında Netflix için bir de animasyon dizi projesi üstünde çalışıyor.

    Son olarak Ari Aster'in yönettiği "Korkuyorum" ile izleyici karşısına çıkan Joaquin Phoenix, Ridley Scott imzalı "Napoleon" ile 24 Kasım'da sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top