Hesabım
    Johnny Depp & Amber Heard Davasını Anlatan Netflix Belgeselinden Fragman!

    "Depp V Heard" adlı 3 bölümlük belgesel dizi, Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki itibar davasını ele alıyor.

    Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard arasındaki karalama davası 2022'de interneti kasıp kavurdu. Altı hafta boyunca televizyonda yayınlanan davanın detayları şimdi üö bölümlük belgesel dizi "Depp V Heard" ile Netflix'e geliyor.

    Johnny Depp, Amber Heard'e 2018'de Washington Post'ta kendisini aile içi taciz mağduru olarak adlandırdığı bir makalesinde onu karaladığı için dava açmıştı ve sonunda kazanan taraf oldu.

    Geçmişten Günümüze Johnny Depp ve Amber Heard İlişkisi

    Heard ve Depp, Heard'ün kısa süren evlilikleri sırasında aile içi şiddet kurbanı olduğunu iddia etmesinden sonra altı yıl süren sert bir hukuk savaşına girdiler. Virginia mahkemesinde görülen zorlu duruşmanın ardından karar 59 yaşındaki yıldızın lehine bozuldu.

    Empress Films ve Bitachon 360'ın ortak yapımcılığını üstlendiği bu üç bölümlük belgesel dizisi, yüzyılın davasını yeniden inceliyor. Duyguların gerçeği gölgede bıraktığı ve mahkeme salonunun içinden ve dışından çekilen görüntülerle şekillenen 'gerçek sonrası' bir dünyanın merceğinden geçen bu eksiksiz dizi, sosyal medya çağımızda hakikat ve adaletin nasıl bir rol oynadığını sorgulayacak.

    "Depp v Heard" 16 Ağustos'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top