Hesabım
    "A Murder at the End of the World"ün Yayın Tarihi Ertelendi

    FX diziyi 29 Ağustos'ta yayınlamayacak.

    FX

    WGA ve SAG-AFTRA grevinin sektöre yansımaları sürüyor. Grevlerden son etkilenen yapım FX'in 29 Ağustos'ta yayınlamayı planladığı yeni dedektiflik dizisi "A Murder at the End of the World" oldu. Variety'nin haberine göre başrollerinde Emma Corrin ve Harris Dickinson'ın yer aldığı dizi, Kasım ayından önce yayınlanmayacak.

    Z Kuşağından teknoloji meraklısı bir bilgisayar korsanı ve amatör bir dedektif olan Darby Hart'ın hikayesini anlatacak olan dizide Corrin ve Dickinson'ın yanı sıra; Clive Owen, Brit Marling, Alice Braga, Joan Chen, Raúl Esparza, Jermaine Fowler, Ryan J. Haddad, Pegah Ferydoni, Javed Khan, Louis Cancelmi, Edoardo Ballerini, Britian Seibert, Christopher Gurr Kellan Tetlow, Daniel Olson ve Neal Huff yer alıyor.

    İlk adı "Retreat" olarak duyurulan A Murder at the End of the World'de; Darby ve sekiz konuk, münzevi bir milyarder tarafından uzak ve göz kamaştırıcı bir yerde bir inzivaya katılmaya davet edilir. Diğer konuklardan biri ölü bulunduğunda, katil başka bir can almadan önce Darby tüm yeteneklerini kullanıp katilin kim olduğunu bulmalıdır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top