Hesabım
    "Secret Invasion" Marvel Sinematik Evreni'ni Nasıl Değiştirecek?

    Hayranlardan kötü eleştiriler alan Secret Invasion, Marvel Sinematik Evreni'nde neleri değiştirebilir?

    Disney

    Marvel'in büyük bütçeli altı bölümlük mini dizisi “Secret Invasion” sona erdi. Dizi Marvel Sinematik Evreni'nin en kötü eleştirilerinden bazılarını alırken, gelecek Marvel projelerinde izlerini göreceğimiz pek çok adım attı. İşte "Secret Invasion"ın gelecek Marvel filmlerinde anlatılacak olaylara nasıl bağlanabileceğine ve neleri etkileyebileceğine dair bazı tahminler:

    Nick Fury (Samuel L. Jackson) asi Skrulllar ile son hesaplaşmanın ardından, bir barış anlaşması üzerinde çalışmak için eşi Priscilla ile birlikte S.A.B.E.R. uzay istasyonuna geri döndü. Bu, hikaye çizgisinin doğrudan "The Marvels"a bağlanması mümkün görünüyor, çünkü filmin başlangıcında Fury'i istasyonda bulacağız.

    Daha önce James 'Rhodey' Rhodes'a (Don Cheadle) odaklanan “Armor Wars” serisinin bir filme dönüştürüleceği duyurulmuştu. "Secret Invasion" gerçek Rhodes'un New Skrullos'un bodrum katındaki herkesten daha uzun süre kaldığını ortaya çıkardı, potansiyel olarak "Captain America: Civil War"un sonundan bu yana. Dolayısıyla film, Rhodey'nin kaçırılması ve yıllarca tutsak olarak tutulmasını anlatmak, hikayenin bu ucunu bir yere bağlamak zorunda.

    Başkan Ritson (Dermot Mulroney), tüm uzaylıları devletin düşmanı ilan eden ve masum olsun ya da olmasın, dünya çapında Skrull'ları avlamaya başlayan kanunsuzları radikalleştiren bir uzaylı karşıtı bildiri imzaladı.

    Fury, eylemlerinin onu bir dönemlik Başkan yapacağı konusunda uyardı ki "Captain America: Brave New World"de Harrison Ford'un canlandıracağı Thaddeus 'Thunderbolt' Ross yeni ABD Başkanı olarak iktidarda olacağı için bu söylediğinin doğru olduğunu biliyoruz. Ayrıca karakterin dahil olduğu "Thunderbolts" filmi de ABD siyasetiyle bağlı olacağından, Ritson ve Skrull'lar arasındaki olayların sonuçları bu filme bağlanabilir.

    Fury'nin Avengers DNA serumu sayesinde 18 farklı karakterden (Avengers, Galaksinin koruyucuları ya da Thanos gibi) gelen bir düzine süper güce sahip olan G'iah (Emilia Clarke) da oldukça önemli bir noktada duruyor.

    Ancak G'iah'nın da mülteci Skrull'ların güvenli bir sığınak bulmasına yardım etmeyi amaçlayan Sonya Falsworth'un (Olivia Colman) da ne zaman oyuna geri döneceğini tahmin etmek zor. İki karakter de şimdiden, MCU'da tanıtılan ve daha sonra bir daha hiç görülmeyen Harry Styles'ın Eros'u ve Brett Goldstein'ın Herkül'üyle birlikte bir dizi espriye konu oluyor.

    Sezon boyunca akötü değerlendirilen "Secret Invasion" esas olarak final bölümüyle ağır eleştirilerin ve kötü seyirci puanlarının altında kaldı. Marvel'ın hali hazırdaki kötü gidişatının "Secret Invasion"dan nasıl etkileneceğini görmek için önümüzde uzun bir zaman var...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top