Hesabım
    Ata Demirer'den Netflix Dizisi Geliyor: Bir İhtimal Daha Var

    Cem Yılmaz'dan sonra Ata Demirer de Netflix için dizi çekecek.

    .

    Son olarak Disney+'ta yayınlanan "Bursa Bülbülü" filmi ile izleyici karşısına çıkan Ata Demirer'den bir ilk geliyor. Komedyenliğin ve oyunculuğun yanı sıra, 2010 yılından bu yana başrolünde yer aldığı sekiz filmin senaryosuna imza atan Demirer, bu kez bir dijital platform dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

    Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Netflix için bir dizi çekecek olan Ata Demirer, geçtiğimiz günlerde annesi için satın aldığı Urla'daki evinde arkadaşlarıyla bir araya gelerek dizinin ilk kutlamasını yaptı. Necati Akpınar ile Yılmaz Erdoğan‘ın ortağı olduğu BKM Film imzalı dizinin adı "Bir İhtimal Daha Var" olacak ancak konu detayları bilinmiyor.

    Dizinin senaryosunu "Yarım Elma", "Omuz Omuza", "Küçük Kadınlar", "Hayat Bilgisi" gibi pek çok dizinin senaryosunu kaleme alan deneyimli senarist Deniz Akçay yazacak. Yönetmen koltuğunda ise Ata Demirer ile uzun süredir birlikte çalışan Hakan Algül var.

    Toplam sekiz bölümden oluşacak olan ve oyuncu seçmelerinin başladığı "Bir İhtimal Daha Var"ın Urla'da çekilmesi de gündemde.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top